עבודה ג

להמיס בלהבה בינונית 180 מ”ל שמנת להקצפה, שוקולד לבן קצוץ, חמאה, תמצית וניל וקורט מלח ולערבב לתערובת חלקה, לקרר ל-5-6 שעות, להקציף מעט עד להתרככות, להוסיף לאט את 320 מ”ל שמנת להקצפה ואת האינסטנט פודינג ולהקציף היטב לקבלת קרם יציב ולשטוח על קרם השוקולד. להמיס בלהבה בינונית 180 מ”ל שמנת להקצפה, שוקולד לבן קצוץ, חמאה, תמצית וניל וקורט מלח ולערבב לתערובת חלקה, לקרר ל-5-6 שעות, להקציף מעט עד להתרככות, להוסיף לאט את 320 מ”ל שמנת להקצפה ואת האינסטנט פודינג ולהקציף היטב לקבלת קרם יציב ולשטוח על קרם השוקולד. להמיס בלהבה בינונית 180 מ”ל שמנת להקצפה, שוקולד לבן קצוץ, חמאה, תמצית וניל וקורט מלח ולערבב לתערובת חלקה, לקרר ל-5-6 שעות, להקציף מעט עד להתרככות, להוסיף לאט את 320 מ”ל שמנת להקצפה ואת האינסטנט פודינג ולהקציף היטב לקבלת קרם יציב ולשטוח על קרם השוקולד.