הכנס מיועד לכל מעצבת שחשוב לה להתקדם: מעצבות גרפיות, עורכות וידיאו, בונות אתרים, פרסומאיות ומתעניינות בתחום. (מיועד לנשים בלבד) ויהיו בו הרצאות שיעשירו את כוווולן.
וואו, כמה שהכנס הזה מיוחד, הוא ממוקד עבורך המעצבת, ומיועד לתת לך מגוון כלים והעשרה במקצוע. בעיצוב, קריאייטיב, קופירייטינג, התנהלות מול לקוחות ועוד.
הכנס נבנה בצורה כזו שייפתח גם בנטפרי, אם בכל אופן הזום חסום לך, תוכלי לרכוש את ההקלטות של הכנס במחיר שווה. בכל מקרה, שווה לך להירשם כדי לקבל את ההטבות שנשלח לכל הנרשמות לכנס.
הלו”ז המדויק ישלח לכל נרשמות הכנס בסמוך למועד הכנס, אי”ה. התאריכים הם שני- שלישי כ”ה-כ”ו באדר ב’, 28.3-29.3, ויהיו הרצאות בוקר והרצאות ערב. (שימי לב לגרור את המיילים שתקבלי לתיבה הראשית, כדי לא לפספס.)
זה באמת עלול להיות פספוס. כל הרצאה שווה זהב. נבחרת המרצים המובילה שלנו הכינה לכם תוכן ייחודי ומלא בערך, כך שלגמרי לא כדאי להפסיד! בכל אופן את מוזמנת לשדרג את עצמך ולרכוש כרטיס “HIGH EYE LIGHT” שיאפשר לך גם לקבל את ההרצאות מוקלטות, כך שתוכלי לקבל את כל האוצרות האלו לצפיה חוזרת, ללא הגבלה! נשלח לך פרטים על כך.
בכנס תהיה תחרות “קונספט” ייחודית מסוגה. עם פרסים שווים במיוחד! והמיוחד: התחרות מתאימה לכולן. מעצבות, עורכות וידיאו, אפטריסטיות, צלמות… פרטים ישלחו לך למייל לאחר ההרשמה. (שימי לב לגרור את המיילים שתקבלי לתיבה הראשית, כדי לא לפספס.)
קבלי הצצה,
לנבחרת המרצים המובילה
מי עומד,
מאחורי כל הטוב הזה?
מוריה כהן
בעלת הסטודיו MORE למיתוג ובניית אתרים,
מנהלת EYE COME.PAUSE-
הקמפוס הדיגיטלי לעיצוב מדיה.
רכזת עיצוב גרפי בסמינרים,
ומרצה לעיצוב כ-15 שנה, ברוך ד’.
במהלך השנים, מתוך אהבה למקצוע אני לא מפסיקה ללמוד.
לומדת, קוראת ומתחדשת…. את כל הידע הזה אני מעבדת, מסננת, מרחיבה ומצמצמת ואורזת לתלמידות שלי כדי שיקבלו את מה שצריך ובצורה המיטבית. הכל בסייעתא דשמיא.
פערי אויש
מנהלת משרד המיתוג “כיוון” –
מותגים עם כריזמה,
בונה מותגים ומנטור למעצבות.
למדתי הרבה בביה״ס של החיים, וכמנטורית למעצבות,
הבנתי שכולנו כנותני שירות וכמעצבות בכלל,
מתמודדות עם אותם דילמות וחוזרות על אותם טעויות,
ויצאתי עם סדרת הרצאות למעצבות.
פערי אויש
מנהלת משרד המיתוג “כיוון” –
מותגים עם כריזמה,
בונה מותגים ומנטור למעצבות.
הבנתי שכולנו כנותני שירות וכמעצבות בכלל,
מתמודדות עם אותם דילמות וחוזרות על אותם טעויות,
ויצאתי עם סדרת הרצאות למעצבות.
מוריה כהן
מנהלת EYE COME.PAUSE-
הקמפוס הדיגיטלי לעיצוב מדיה.
רכזת עיצוב גרפי בסמינרים,
ומרצה לעיצוב כ-15 שנה, ברוך ד’.
במהלך השנים, מתוך אהבה למקצוע אני לא מפסיקה ללמוד.
לומדת, קוראת ומתחדשת… כך שאני תמיד במצב של מורה ותלמידה גם יחד.
את כל הידע הזה אני מעבדת, מסננת, מרחיבה ומצמצמת ואורזת לתלמידות שלי
כדי שיקבלו את מה שצריך ובצורה המיטבית. הכל בסייעתא דשמיא.